Fyra och en halv månad till sommarlovet!

Vintern är här och vi är många som längtar till sommaren och inte bara då på grund av sommarlovet. Snö och kyla är definitivt inte allas kopp te, och ju snabbare vi går mot varmare tider desto bättre. Faktum är att sommarlovet inte är min favoritdel av sommaren (även om ledighet definitivt är trevligt) långt innan sommarlovet är över kommer jag på mig själv med att sakna mina elever, och den energi jag får som lärare. Men det är inte bara nackdelar med vintern – när det är kallt ute så har ungdomarna lättare att sitta still bakom bänkarna. Ju varmare det blir, desto mer rastlösa ungdomar, helt enkelt!

Årets sommarlov ska dock bli lite extra speciellt. Som lärare tjänar man inte överdrivet med pengar. Men jag och min bättre hälft har nu sparat ett bra tag, med ett mål i sikte: vi ska skaffa oss en swimmingpool till sommaren. Det är inte det billigaste, men heller inte så dyrt som vi först befarade. Folkpool har en hel mängd olika modeller och pooltillbehör och det är möjligt att vi hade lite överdrivna farhågor om hur dyrt det skulle bli. Men sanningen att säga kan vi köpa en något större pool än vad vi först trodde.

Exakt när vi kommer att få poolen levererad och installerad vet vi inte ännu, men definitivt i god tid innan sommarlovet. Och vem vet, kanske poolen gör att jag inte saknar mina elever lika mycket? I alla fall om det blir en varm och skön sommar så vi kan använda poolen ofta och mycket.

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *